Politică

Clujul mai are un singur ministru în noul Guvern

Clujul a rămas cu un singur ministru în noul Guvern dupa ce deputatul Aurelia Cristea nu va mai ocupa funcţia de ministru pentru Dialog Social iar odată cu ieşirea UDMR de la guvernare, Hegedus Csilla a pierdut şi ea funcţiile de vicepremier şi ministru al Culturii.

Singurul clujean care și-a pastrat portofoliul in Guvrenul Ponta IV este vicepreşedintele PSD, Ioan Rus, care ocupă funcția de ministru al Transporturilor.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, şi-a anunţat demisia pe Facebook, sâmbătă seară. Ea a anunțat că nu va mai face parte din Guvernul restructurat urmând să-și continue activitatea la Cluj Napoca.


"Sărbătorile iernii se petrec mereu acasă, în familie şi sunt cu atât mai frumoase atunci când la finalul unui proiect, politic, rezultatele sunt apreciate de echipă. Şi am speranţa că şi de către cei cu care am interacţionat. În această seară, în urma unei discuţii cu premierul Victor Ponta, am încheiat un proiect guvernamental, pentru a continua unul comunitar, de suflet, acasă, în Cluj-Napoca", a scris Aurelia Cristea, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR a votat, tot sâmbătă, ieşirea Uniunii de la guvernare, cu majoritate de voturi, fapt ce a dus la pierdera inca unui mandat din partea unui clujean. Este vorba despre Hegedus Csilla care a pierdut funcţiile de vicepremier şi ministru al Culturii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter