Politică

Alegeri prezidenţiale. Tişe a făcut glume cu Nicoară la ieşirea de la urne: “De Santa Claus, sărbătorim victoria unui candidat cu nume de Klaus” FOTO

Senatorul şi preşedintele executiv ACL Cluj Alin Tişe a votat duminică la ora 10.00 la secţia de votare 132 la Liceul Teoretic Avram Iancu. El a venit însoţit de europarlamentarul Daniel Buda, co-peşedinte ACL Cluj, de senatorul Marius Nicoară, co-preşedinte ACL Cluj, de consilierul judeţean Mihai Seplecan, de vicepreşedintele CJ Cluj Horaţiu Cătărig şi de fostul prefect al Clujului Florin Stamatian.

La ieşirea de la urne Tişe a făcut glume cu Marius Nicoară.

“M-am simţit protejat de voi”, le-a transmis Tişe tuturor celor care îl însoţeau.


“De Santa Claus, adică de Crăciun, sărbătorim victoria unui candidat cu nume de Klaus”, a precizat Nicoară.

“Eu am votat continuarea drumului european al României, am votat pentru o Românie normală, am votat pentru România lucrului bine făcut, am votat pentru un sistem de sănătate performant, am votat pentru educaţie eficientă, locuri de muncă, am votat pentru ca România să devină în sfârşit un stat membru al Uniunii Europene în ceea ce priveşte atât obligaţiile pe care le avem cât şi în privinţa drepturilor pe care le au cetăţenii. Am votat pentru viitorul nostru al tuturor, pentru viitorul copiilor tuturor românilor, pentru ca fiecare familie de români să fie o familie a lucrului bine făcut”, a declarat Tişe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter