Politică

Azi în Parlament-Alin Tişe: PSD distruge țara de dragul campaniei electorale

Senatorul PDL de Cluj Alin Tişe acuză PSD-ul de guvernare haotică şi de faptul că, “deși nu a început oficial campania electorală pentru prezidențiale acutizează gradul de recesiune și distruge țara, doar pentru a-și vedea interesul politic, respectiv candidatul PSD instalat la Cotroceni”

Senatorul PDL de Cluj Alin Tişe Senatorul PDL de Cluj Alin Tişe

“Guvernul Ponta - PSD guvernează haotic, ia măsuri peste noapte, nu face studii de impact, nu respectă nici o lege, nu a auzit de transparență decizională, aplică permanent politica faptului împlinit bazându-se cu lejeritate pe acapararea tuturor surselor importante de informare publică și pe lipsa de implicare adecvată a Avocatului Poporului.

Aflat în campanie electorală, de la înălțimea scaunului de premier, nu mai vede nici recesiunea economică în care a adus România; ea este “creștere” în discursul guvernamental. Nu mai vede nici reducerea drastică a absorbției fondurilor europene odată cu finalizarea decontărilor proiectelor contractate în perioada guvernării PDL; acum aceasta se cheamă “greaua moștenire”. Investițiile economice private nu doar că nu au fost încurajate, ci mai mult, au fost împiedicate prin taxele aberante introduse. Investițiile publice ba le-a politizat excesiv, cumpărând primari, ba le-a redus până la limita eliminării sau le-a transformat în pomeni electorale. Nu mai vede nici creșterea ratei șomajului, nici creșterea numărului de falimente. Ele sunt prezentate acum oficial drept “creare de locuri de muncă”. Și atunci vă întreb: unde sunt cele 1 milion de locuri de muncă promise? De ce nu le vede nimeni?


De ce tot ce vedem este minciună, propagandă, dezinformare? Aceste metode comuniste vă pot ajuta în lupta electorală, dar vor distruge țara. Și va fi infinit mai greu să îndreptăm atunci lucrurile. Dar guvernului PSD cu siguranță nu îi pasă! Nouă și tuturor românilor, însă, ne pasă!” declară senatorul clujean Alin Tişe într-un comunicat remis presei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter