Politică

Aurelia Cristea „taxează“ „comportamentul lipsit de onoare“ al lui Nicoară. Cum se apără liberalul

Foştii parteneri de guvernare, PSD şi PNL, continuă cearta începută acum câteva săptămâni. Preşedintele interimar al PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, îl critică pe liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, pentru că refuză să semneze un document care ar duce la funcţionarea normală a Consiliului Judeţean Cluj.

„Refuzul constant al lui Marius Nicoară de a semna actul de atribuire a unui loc de consilier judeţean către PSD Cluj dovedeşte că senatorul de Cluj are obrazul gros, din păcate. Poate a uitat că USL este construcţia care i-a adus in 2012 un mandat de senator în Senatul României domnului Nicoară. Dacă are memoria scurtă, îi amintim noi, cei de la PSD. Mă întreb unde a dispărut fair play-ul candidatului la Primăria Cluj-Napoca, care a abandonat fără să clipească o echipă care i-a câştigat suportul a zeci de mii de clujeni. Probabil aşa ştie domnul senator să îşi arate recunoştinţa”, a declarat Aurelia Cristea.

Cristea a adăugat că Nicoară nu face decât să confirme ceea ce clujenii au putut afla deja, că lipsa de onoare este o trăsătură care pare să fi confiscat valorile şi tradiţia liberalismului clujean.  „Îmi pare rău că un senator şi preşedinte al unei filiale judeţene de partid se coboară la astfel de acţiuni. Probabil acesta este exemplul pe care Marius Nicoară înţelege să-l ofere colegilor săi, noul tip de politică pe care o va promova la Cluj Alianţa Creştin Liberală. Îi recomand  domnului Nicoară să-şi mai amintească din când în când de educaţia pe care a primit-o acasă,  s-ar putea ca aceste amintiri să-i folosească”, a completat Aurelia Cristea.


„Tovarăşa“ Cristea

Marius Nicoară se apără explicând că până acum nu a avut un Birou Politic numit de la Bucureşti. „Nu am avut un Bitou Judeţean, am mai spus asta, am explicat şi îmi pare rău că Aurelia Cristea, pe care o consideram o mare doamnă a politicii româneşti, face acum declaraţii de tovarăşă. Prima şedinţă va avea loc abia joi, mă voi ocupa atunci de această problemă“, a spus Nicoară.

Vă reamintim, în urmă cu aproximativ două săptămâni, social democraţii clujeni i-au dat în judecată pe liberalii clujeni, acuzându-i că refuză să semneze adresa de înaintare către Consiliul Județean Cluj, privind validarea în funcție a consilierului județean, Cristian Matei, nerespectând astfel, protocolul de colaborare USL semnat în 2012.

abonare newsletter