Politică

Monica Macovei îl acuză pe Dan Voiculescu de agresiune fizică

Europarlamentarul PDL Monica Macovei îl acuză pe Dan Voiculescu de agresiune. Ea susține că a fost agresată fizic de către liderul de onoare al PC pe când acesta era senator iar ea ocupa funcţia de ministru al Justiției.

Invitată, duminică seară, la emisiunea Actualitatea Românească, difuzată de B1 TV, Monica Macovei a susţinut că, din punctul său de vedere, Dan Voiculescu urăște statul de drept, chiar dacă a declarat că este cel mai mare susținător și admirator al său.

”Îmi amintesc scena din Senat şi mă înghesuie Varanul, într-un colţ, efectiv în mod fizic, da? M-a luat de mâini aşa şi m-a împins într-un colţ al Camerei şi stătea aşa lipit de mine să îi promit că schimb un anumit lucru în lege”, a declarat Macovei la B1 TV.

Voiculescu: Macovie a fost procuror comunist

În replică, luni dimineață, Dan Voiculescu a afirmat că europarlamentarul PDL minte și că aceasta va fi dată în judecată. ”E o mare nedreptate. Spune despre mine care sunt un capitalist, că urăsc statul de drept. Doamna Macovei are o problemă cu democrația. Ea a fost procuror comunist, nu eu. Dar asta e istoria despre șantaj. nu vreau să discut atât tmp cât sunt sub control judiciar pentru că nu e drept”, a afirmat fondatorul PC.


”Ar fi sub demnitatea mea să mă lupt cu un procuror comunist”, a mai spus el, potrivit aceleași surse.

De asemenea, Voiculescu a afirmat că mai multe ONG-uri vor intenta un proces împotriva Monicăi Macovei, bazat pe faptul că a aceasta a spus în plenul PE că s-au furat milioane de voturi și că această informație nu s-a confirmat.

abonare newsletter