Politică

Corina Creţu, candidatul PSD la Europarlamentare a votat îmbrăcată în ie, pentru o Românie puternică

Îmbrăcată în ie şi însoţită de mai mulţi membri din conducerea PSD, Corina Creţu, candidatul pe Cluj al alianţei electorale PSD-UNPR-PC, PNL a votat la ora 8.30.

După vot, Corina Creţu a declarat că a votat pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică. “Îmi face mare plăcere să votez aici la Cluj-Napoca, în Ardeal. Votăm în primul rând pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică, o Europă care să fie mai aproape de nevoile cetăţenilor, să  depăşească această perioadă de austeritate care a produs atâta suferinţă, o Europă în care deciziile cele mai importante să fie legate de creşterea economică, crearea de noi locuri de muncă, combaterea sărăciei şi a şomajului. Cred că este foarte important ca lumea să înţeleagă că noi în Parlamentul European votăm mai bine de 70% din legile care se aplică astăzi în România. Cetăţenii României sunt cei care decid astăzi cine va ocupa cele 32 de locuri alocate Românie în Parlamentul European”, a afirmat Corina Creţu, vicepreşedinte PSD şi candidat la alegerile europarlamentare. 

Ea a votat la ora 08.30, la Şcoala Horea din cartierul Gruia, unde a fost amenajată secţia de votare 160. A venit însoţită de soţul său, Ovidiu Rogoz, vicepreşedintele PSD, Ioan Rus, senatorul Alexandru Cordoş, vicepreşed Consiliului Judeţean, Ioan Oleleu şi ministrul pentru Dialog Social, Aurel Cristea şi şeful PSD Cluj, Remus Lăpuşan. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter