Politică

Blaga: Tinerii pesediști sunt mai răi decât vechii pesediști

Președintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sâmbătă, la Ploiești, că noua gardă a PSD-ului este mai ''rea'' decât cea veche, arătând, în acest context, că PSD-ul trebuie să plece de la putere.

''Tinerii pesediști sunt mai răi decât vechii pesediști. Uitați-vă cum se manifestă tinerii pesediști acolo unde au puterea, în primării, în consilii județene, în Guvern. (...) Dacă ne uităm acum la conducerea tânără, tânăra gardă a PSD-ului, lucrează numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel puțin cu numele, e premier, doamna e în Parlamentul European, socrul mare — șeful senatorilor PSD, finuțul, de pe aici, ministru la Justiție, și mai continuăm cu jumătate de Guvern. (...) Gândiți-vă numai la cel care a fost prefectul PSD de Galați, (...) i-a trecut prin cap tânărului pesedist, fost prefect, să plătească un criminal să omoare o martoră la proces'', a afirmat Blaga, în discursul pe care l-a susținut în fața participanților la mitingul electoral de la Ploiești.

Acesta a punctat că totul se întâmplă în timp ce PSD este la putere, arătând că social-democrații trebuie să plece.


''Asta se întâmplă în România în 2014, cu PSD-ul la putere. De aceea trebuie să plece. Nu vă fie frică, PSD-ul pică!'', a spus Blaga.

Președintele PDL, Vasile Blaga, prim-vicepreședintele partidului, Cătălin Predoiu, și europarlamentarul Monica Macovei au participat la un miting electoral la Ploiești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter