Politică

Ștefănie revitalizează PDL la Turda!

Recent membrii Partidului Democrat Liberat din Turda au fost prezenți în Capitală la mitingul organizat de PDL pentru apărarea statului de drept şi a valorilor democraţiei autentice.

Într-o conferință de presă ce a avut loc astăzi liderul formațiunii politice, primarul Tudor Ștefănie a făcut cunoscute intențiile PDL privind consolidarea poziției obținute în fața electoratului, dar a criticat modul în care, la ora actuală este condusă România, reiterând faptul că nu va pleca spre alte partide politice, oricât de tentantă ar fi oferta acestora.

La rândul său fostul consilier local, Lucian Cordiș, a explicat care vor fi următoarele mișcări de stradă ale Partidului Democrat Liberal, prima și cea mai importantă având loc la Cluj pe 21 februarie la Expo Transilvania.


”Pe lângă proasta guvernare ce se simte în rândul fiecăruia dintre noi, românii trebuie să recunoaștem, o duc din ce în ce mai rău! Prin tot ceea ce fac atentează foarte grav la tot ceea ce înseamnă statul de drept în Romania...Guvernarea condusă de Boc a făcut eforturi extraordinare pentru integrarea României în structurile europene, eram deja cu un picior în Schengen , dar acum potrivit specialiștilor cel puțin 5 ani am regresat din cauza acestei guvernări”, explică Lucian Cordiș.

O altă manifestație de amploare va avea loc la Cluj în luna aprilie, acolo sunt așteptați aproximativ 30.000 de participanți, atât din județul nostru cât și din cele învecinate.


Primarul Tudor Ștefănie a vorbit și despre viitorul formațiunii politice pe care o conduce, spunând că PDL ”trebuie să devină mai incisiv și mai prezent în viața politică națională, deoarece este o formațiune politică încă credibilă, alcătuită din politicieni cu mare experiență”.

De asemenea a reamintit faptul că partidul Mișcarea Populară nu este o opțiune pentru cariera sa politică, afirmând că va rămâne până la capăt în Partidul Democrat.


Acesta a mai completat că o uniune a partidelor de dreapta este o soluție pentru echilibrarea situației politice la nivel național.

abonare newsletter