Politică

Macovei: „Dragnea, paznic la voturi = Lupul, paznic la oi!“

Europarlamentarul Monica Macovei atrage atenţia că PSD a pus „lupul paznic la oi“, numindu-l pe Dragnea şef de campanie la europarlamentare.

Europarlamentarul Monica Macovei Europarlamentarul Monica Macovei

Premierul Victor Ponta a anunțat astăzi că „inculpatul Dragnea“, trimis în judecată pentru coordonarea fraudei la referendum, este coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, subliniază Monica Macovei.

„Așadar, inculpatul Dragnea, acuzat ca a coordonat o campanie cu scopul de a fura voturi, este pus din nou șef de campanie la PSD, iar singura explicație este că PSD se pregătește să fure din nou la alegerile din 2014. Cât timp Dragnea este judecat pentru fraudarea unor voturi, el nu poate fi decât garanția unor alegeri fraudate și incorecte. Este ca și cum ai pune un inculpat judecat pentru spargerea unei bănci paznic la bancă. Prin decizia de a-l numi pe inculpatul Dragnea coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, Ponta devine complice și instigator al unor alegeri cu mari riscuri de fraudă“, scrie Macovei, pe blog. 


Europarlamentarul încheie cu o notă explicativă: „Notă: Liviu Dragnea a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, în legătură cu fraudarea referendumului din 2012“.
 
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter