Politică

Aurelia Cristea susţine performanţele învăţământului clujean

Deputatul PSD de Cluj, Aurelia Cristea solicită Ministerului Educaţiei să investească mai mulţi bani în cercetarea şi performanţa învăţămâtului clujean.

Deputatul clujean consideră că una dintre datoriile parlamentariilor este şi aceea de a finanţa cercetarea în învăţământ, considerând că doar prin încurajarea şi promovarea efortului personal ca model de success, se poate ajunge la performanţă în acest domeniu.

“Stau dovadă pentru asta ceea ce prestigioase publicaţii americane numesc, în secţiunile lor de cultură, şcoala de pictură de la Cluj. Acolo, în acea sintagmă, este încăpăţânarea de ani de zile şi refuzul de a ceda în faţa prejudecăţilor a unor tineri extraordinar de talentaţi, dornici de a munci şi de a se afirma. Şi trebuie să ne întrebăm, măcar din când în când, dacă prin ceea ce facem reuşim să creăm condiţii pentru ca astfel de valori naţionale pe care le avem să se poată manifesta cu toată forţa lor creatoare”, a declarat Aurelia Cristea potrivit unui comunicat remis presei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter