Politică

Tişe: „Ceaușescu nu a murit. Șova inaugurează un viaduct de 3 km“

Senatorul democrat liberal clujean, Alin Tişe, îl ironizează pe ministrul Dan Şova despre care spune că „a ajuns să inaugureze un viaduct“.

Alin Tişe subliniază că Centura Vâlcele-Apahida reprezintă o realizare deosebită pentru județul Cluj şi că dincolo de discuțiile despre prețul de realizare sau alte aspecte, centura Vâlcele -Apahida este „un obiectiv principal, realizat pentru clujeni de guvernul Boc“.

„USL nu reușește să realizeze nici măcar un proiect important pentru Cluj și Transilvania. Însă, prin minciună și demagogie își însușesc toate proiectele Guvernului Boc. Vedem azi ce înseamnă să minți cu nerușinare în campania electorală. Înseamnă să fii nevoit apoi, din lipsa de realizări să inaugurezi în mod penibil un viaduct sau o conductă de gaz. Domnul Șova, cel care a pierdut marile proiecte, a ajuns să inaugureze un viaduct. Ceaușescu nu a murit. Trăiască comunismul!  Traiască USL-ul!“, spune Alin Tişe, într-un comunicat de presă.


Vă reamintim, Dan Şova s-a lăsat aşteptat, astăzi, la Cluj, aproape o jumătate de zi pentru reinaugurarea centurii ocolitoare Vâlcele – Apahida. Când a ajuns, a declarat că el şi alaiul PSD care îl însoţea nu inaugurează centura ci doar o deschid circulaţiei.

abonare newsletter