Politică

Dragnea se va întâlni luni cu parlamentarii PDL să discute proiectul Legii descentralizării

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că va avea, luni după-amiază, o întâlnire cu parlamentarii PDL să discute proiectul Legii descentralizării, la cererea sa.

Vicepremierul Liviu Dragnea Vicepremierul Liviu Dragnea

Întrebat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, de către jurnalişti, când va avea loc o întâlnire cu parlamentarii PDL pentru Legea descentralizării, aşa cum ceruse senatorul democrat-liberalAlin Tişe, Liviu Dragnea a spus că el a solicitat o astfel de discuţie şi a convenit cu PDL ca întâlnirea să aibă loc luni după-amiază.

"Nu mi-au cerut ei o întâlnire, eu am solicitat o întâlnire, pentru că vrem să avem întâlniri cu toate grupurile parlamentare. Am convenit pentru luni, la ora 17,30 cu PDL. Nu cred că vor fi foarte greu de convins cei de la PDL că proiectul Legii descentralizării este bun, pentru că, din câte ştiu eu, majoritatea grupului PDL susţine descentralizarea. Cel puţin declarativ, ani de zile au susţinut-o", a spus Dragnea, citat de Mediafax.


Vicepreşedintele PDL, senatorul Alin Tişe, a anunţat, joi, că partidul pe care îl reprezintă cere vicepremierului Liviu Dragnea o întâlnire pe tema Legii descentralizării, considerând că prin actualul proiect propus România devine "o adunătură de feude".

Ultimele Stiri
abonare newsletter