Politică

Boc: Guvernul din umbră al PDL este un demers bun care pune oamenii la treabă

Fostul premier Emil Boc consideră că Guvernul din umbră al PDL este un demers bun, de opoziţie, însă rămâne de văzut care dintre membri va fi validat.

Emil Boc a declarat, miercuri, că Predoiu îşi asumă răspunderea pentru componenţa Guvernului din umbră al PDL, care trebuie acceptată. “Guvernul din umbră al PDL este un demers de opoziţie, un demers bun, care îi pune pe oameni la treabă, la muncă, şi să vedem cine se va valida din acest Guvern din umbră. Până la urmă, fiecare are o şansă deschisă, urmează să şi-o fructifice sau nu. Componenţa este opţiunea premierului din umbră şi ea trebuie acceptată. Îşi asumă răspunderea pentru ea şi vedem cum se comportă membrii echipei”, a afirmat fostul premier.

Guvernul din umbră al PDL a fost anunţat luni de Cătălin Predoiu care ocupă funcţia de prim-ministru al acestui guvern alternativ. În componenţa acestui guvern, printre miniştrii din umbră se află Monica Macovei, la Justiţie, Gheorghe Ialomiţianu - Finanţe, Andreea Paul - Economie, Gheorghe Ştefan – Agricultură, Lucian Bode – Energie şi clujeanul Alin Tişe – Interne.


Cătălin Predoiu a precizat că guvernul alternativ al PDL are 16 portofolii, şase din 10 miniştri sunt femei, nouă din 16 miniştri sunt oameni noi, iar media de vârstă este de 45 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter