Politică

Scenariu în PNL: Stroe la Transporturi, iar la Internele - Chiuariu, David sau Scutaru

Unul dintre scenariile vehiculate în PNL în urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi vizează preluarea portofoliului Transporturilor de către actualul ministru de Interne, Radu Stroe, urmând ca locul său la Interne să fie preluat de Tudor Chiuariu, Cristian David sau George Scutaru.

Surse din PNL au precizat, miercuri, că în partid sunt în lucru mai multe scenarii în ceea ce priveşte situaţia creată de necesitatea avansării unei noi nominalizări pentru Ministerul Transporturilor, în urma retragerii lui Silaghi, informează Mediafax.ro.

Unul dintre scenarii vizează o rocadă, în sensul că ministrul Internelor, Radu Stroe, ar urma să preia portofoliul Transporturilor, iar locul său de la Interne să fie ocupat fie de Tudor Chiuariu, fie de Cristian David, fie de George Scutaru.


Potrivit surselor citate, există liberali care şi-ar dori ca Ministerul Transporturilor să fie preluat de către actualul ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, şi acest scenariu având deci la bază o rocadă a miniştrilor PNL pe ministerele deţinute de liberali.

Sursele menţionate au precizat că în PNL există o competiţie pentru funcţia de ministru al Transporturilor, întrucât mulţi liberali îşi doresc această demnitate.


Potrivit aceloraşi surse, PNL se află în acest moment în faza de strângere de propuneri pentru portofoliul Transporturilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter