Politică

Tăriceanu se întoarce în PNL

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, joi, că a acceptat propunerea PNL Satu Mare de a reveni în partid.

Actualitate

Compania de Apă Arieș introduce apă pe strada Margaretelor din Turda

Una dintre cele mai sãrace zone din municipiul Turda, respectiv strada Margaretelor din Poiana, beneficiazã în aceste zile de atenția Companiei de Apă Arieș SA, care efectuează lucrări de racordare la reþeaua de alimentare cu apă și la reþeaua de canalizare pentru comunitatea existentă acolo, în marea sa majoritate de etnie romă.

Politică

Ovidiu Silaghi, urmărit penal pentru trafic de influenţă

Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Sursă foto: www.ghimpele.ro
Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, joi, că a început urmărirea penală în cazul lui Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenţă, faptele de care este acuzat fiind din perioada mai - decembrie 2012, când a fost ministru al Transporturilor.
Politică

Ovidiu Silaghi şi Eduard Hellvig au DEMISIONAT din Parlament pentru a pleca la Parlamentul European

Liberalii Ovidiu Silaghi şi Eduard Hellvig au demisionat din calitatea de deputaţi, anunţul fiind făcut marţi, în plenul Camerei, de preşedintele forului legislativ, Valeriu Zgonea. Ovidiu Silaghi şi Eduard Hellvig ar urma să preia cele două mandate de europarlamentar rămase vacante după ce doi dintre deputaţii liberali în PE au preluat funcţii publice în România, susţin surse liberale.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners