Actualitate

Scandalurile UITATE ale Clujului. Anchetele trenează de ani buni, iar autorităţile ÎNCĂ „continuă cercetările”

Fie că vorbim de defrişările masive şi ilegale de arbori din judeţul Cluj, de scandalul cărnii de cal aruncată în lacul Tarniţa, de scandalul provocat de Avicola Călăraşi care a livrat în Cluj carne infestată cu salmonella în paleţi cu urme de excremente de şoareci sau scandalul laptelui cu aflatoxină, autorităţile s-au „spălat pe mâini” şi au uitat să dea verdictul.
Actualitate

Lufthansa şi Wizz ar putea „zbura” de tot de la Cluj

Întârzierile și piedicile puse de „te-miri-cine” în calea pistei de 2.100 de metri a Aeroportului din Someșeni stârnesc îngrijorarea companiilor aeriene care operează la Cluj. Mai mult, în vreme ce autoritățile se codesc să recunoască ritmul lent al lucrărilor și dau asigurări aparent optimiste că termenul va fi respectat, operatorii aerieni se uită spre alte piste.

Actualitate

Emil Boc răspunde acuzaţiilor în privinţa defrişărilor ilegale de la Cluj: Eu sunt om politic, nu mă ocup de defrişări

Fostul premier al României, Emil Boc, a spus, miercuri, că nu s-a ocupat de defrişări, el nefiind ministru interimar al Pădurilor şi condamnă gestul actualului ministru de a-l învinui pentru dispariţia celor 1.000 de hectare de pădure din judeţul Cluj. Lucia Varga a declarat că "mafia lemnului din judeţul Cluj a fost la ea acasă", fiind "întreţinută inclusiv de factori politici".

Actualitate

Nereguli grave la Direcţia Silvică Cluj: Angajații lucrau pentru firme private și "cumpărau" melci de sute de mii de euro

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, că în urma controalelor la Direcţia Silvică Cluj pe vremea în care Ioan Morar era şeful Direcţiei, au fost descoperite nereguli grave: împrumuturi mascate de achiziţii de melci şi angajaţi care lucrau pentru firme private.

abonare newsletter
banners