Politică

Candidaţii PSD la parlamentare, desemnaţi până pe 15 octombrie

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/25/04-consiliu judetean _sc_05.jpg" border="0" align="left" />Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat marţi, că până pe 15 octombrie vor fi desemnaţi candidaţii şi colegiile pentru alegerile parlamentare. </strong>

Discuţiile legate de Colegiul 1 şi Colegiul 3 întârzie stabilirea şi împărţirea colegiilor, pentru că atât PSD cât şi ACD îşi doresc să aibă candidaţi acolo. Este posibil însă ca aceste discuţii să fie rezolvate la Bucureşti, a precizat Lăpuşan. „Există discuţii în acest moment legate de colegiile 1 şi 3, pentru că şi noi, PSD, şi colegii de la ACD ne dorim să avem candidaţi acolo. Nu s-a finalizat această discuţie, probabil că o să fie finalizată la Bucureşti, după care până în 15 octombrie să avem desemnaţi candidaţii“, a menţionat Remus Lăpuşan. Pe de altă parte, el a precizat că în ceea ce priveşte candidatura deputatului independent, Mircia Giurgiu la Colegiul 1, lucrurile sunt clare. „Nu am avut discuţii cu Giurgiu. Eu îmi susţin colegii din PSD. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt simple. Înainte de alegerile din 10 iunie, i-am propus să vină alături de noi şi să îl susţină pe candidatul nostru la primărie, care a fost Marius Nicoară. Dacă venea alături de noi, ar fi fost candidatul nostru pe un colegiu“, a spus Lăpuşan.
Vă reamintim că săptămâna trecută s-a stabilit că în judeţul Cluj, în cadrul USL, PSD să aibă şase candidaturi, iar ACD opt. Candidaţii „bătuţi în cuie“ deocamdată sunt actualii parlamentari Alexandru Cordoş şi Cornel Itu (PSD) Restul candidaţilor vor fi stabiliţi ulterior, şi se va ţine cont şi de sondaje de opiinie.

abonare newsletter