Politică

Undă verde pentru alianţa de centru-dreapta

<p><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/28/01-ungureanu_blaga_anastase.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Colegiul Director al PDL a decis luni, în unanimitate, continuarea negocierilor pentru constituirea unei alianţe electorale de centru-dreapta, a anunţat preşedintele PDL, Vasile Blaga.</strong></p>

„Am cerut un mandat pentru a continua negocierile pentru o alianţă de centru-dreapta iar votul a fost unanim“, a declarat Blaga, citat de Agerpres.
Blaga a precizat că PDL doreşte încheierea acestei alianţe cât mai rapid şi că manifestul actualei construcţii electorale va fi semnat de copreşedinţii alianţei miercuri, 29 august.
Pe de altă parte, Vasile Blaga a anunţat că Liga Aleşilor Locali ai PDL se va desfăşura pe 5-6 octombrie la Braşov iar Consiliul Naţional de Coordonare al PDL se va reuni la sfârşitul lunii septembrie.
Vă reamintim, liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Zalău, că alianţa electorală de centru-dreapta, din care face parte şi PDL, va fi constituită până la mijlocul lui septembrie, având în componenţă patru partide. Blaga a precizat, totodată, că nu crede că UDMR ar putea accepta o alianţă pre-electorală.

 

abonare newsletter