Politică

Emil Boc și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca: „Împreună putem face atât de mult!”

Emil Boc și-a anunțat, sâmbătă, 13 aprilie, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc, primarul Clujului/ Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc, primarul Clujului/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

Într-un live pe pagina oficială de Facebook, din Piața Mihai Viteazu, Emil Boc și-a anunțat, sâmbătă, intenția de a candida din nou pentru fotoliul de primar al Clujului.



„Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului. Vă mulțumesc pentru onoarea pe care mi-ați încredințat-o de a conduce acest minunat oraș.

Împreună, am reușit să schimbăm în bine orașul nostru și să fim mândri ca suntem clujeni. Singur, poți să faci atât de puțin, împreună putem face atât de mult!", a scris Emil Boc pe pagina sa de Facebook.


În transmisia live, Emil Boc a explicat de ce a ales Piața Mihai Viteazu pentru a-și anunța candidatura, care sunt proiectele pe care le pregătește pentru noul mandat și care este viziunea sa pentru clujenii care locuiesc în zona metropolitană. 

Emil Boc candidează pentru a șasea oară la Primăria Cluj-Napoca

Emil Boc a fost ales pentru prima dată primar al Clujului în anul 2004.


La alegerile locale din 2008, Emil Boc a fost reales în funcția de primar încă din primul tur de scrutin, cu un procent de 76,21% din totalul voturilor valabil exprimate.

La alegerile locale din 2012, desfășurate într-un singur tur de scrutin, s-a clasat pe locul întâi, obținând 40,61% de voturi. În anul 2016 a fost ales, din nou, primar al Clujului cu 64,76% din numărul de voturi valabil exprimate.


În 2020, Emil Boc a fost votat de aproape 75% dintre clujeni pentru un nou mandat de primar, după și-a întrerupt cel de al doilea mandat fiind numit prim-ministru al României. El a condus Guvernul între 22 decembrie 2008 și 6 februarie 2012.

În acest an, alegerile locale vor avea loc în data de 9 iunie, în același timp cu cele pentru Parlamentul European.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primăria Cluj-Napoca mărește perioada de acordare a ajutorului pentru chirie de la 3 la 5 ani. Emil Boc: „Nimeni nu e uitat”.

Emil Boc, apel pentru adoptarea probelor video și a radarelor fixe: „Cu dovada în mână, nu ai ce să le faci”

Ultimele Stiri
abonare newsletter