Politică

Șeful PNL Cluj, Daniel Buda, mesaj pentru cei care critică proiectul metroului: „Va începe cu siguranță”

Șeful PNL Cluj, Daniel Buda, le-a răspuns criticilor cu privire la începerea lucrărilor la metrou.

Șeful PNL Cluj, Daniel Buda, le-a răspuns criticilor cu privire la începerea lucrărilor la metrou. Sursă foto: Facebook/ Daniel Buda Șeful PNL Cluj, Daniel Buda, le-a răspuns criticilor cu privire la începerea lucrărilor la metrou. Sursă foto: Facebook/ Daniel Buda

 

 


Șeful PNL Cluj, Daniel Buda, le-a răspuns criticilor cu privire la începerea lucrărilor la metrou. Europarlamentarul a precizat, la un post de radio local, că lucrările vor începe cu siguranță, poate chiar anul acesta. 

 


„Vreau să vă spun un lucru. Acest proiect a salvat banii din PNRR deoarece Bruxelles-ul a alocat aceste resurse, sigur, cu anumite condiții. O parte din banii alocați să fie folosiți pe componenta verde, iar această componentă verde este asumată de acest metrou din Cluj-Napoca

Astfel le transmit un mesaj celor care au preocupări în această zonă: metroul va începe, poate și anul acesta deoarece suntem într-o fază avansată de proiectare și începere a lucrărilor”, a spus Daniel Buda. 


Totodată, președintele PNL Cluj a precizat că se lucrează intens și pe componenta de centură ocolitoare a municipiului. 

 „De asemenea, să fie convinși că lucrăm intens și pe componenta de centură ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca. Aceste două mari obiective sunt finanțate din diverse surse europene. Trebuie să vorbim de banii europeni. N-am fi putut dezvolta România fără aceste resurse financiare.”, a mai afirmat Daniel Buda. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Daniel Buda, despre alegerile locale: „Suntem pregătiți pentru această bătălie electorală”

abonare newsletter