Politică

Deputatul Sorin Moldovan a fost ales președinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor

Deputatul PNL Sorin Moldovan a fost numit președinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaților.

Sorin Moldovan, deputatul PNL. Sursă foto: Facebook/ Sorin Moldovan Sorin Moldovan, deputatul PNL. Sursă foto: Facebook/ Sorin Moldovan

 

 


Deputatul PNL Sorin Moldovan a fost numit președinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaților.

 


„Începând de astăzi, după aproape 6 ani de când mi-am început activitatea în cadrul Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaților, preiau responsabilitatea conducerii acestei comisii.  

Doresc să le mulțumesc colegilor deputați din PNL pentru votul de încredere și colegilor din PNL Cluj pentru susținere. Sunt sigur că alături de toți colegii din comisia IT vom continua să fim una dintre cele mai active comisii”, a anunțat Sorin Molodovan. 


Sorin Moldovan mai este vicepreședinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului în domeniul securităţii naţionale.  De asemenea, deputatul PNL de Cluj face parte din Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj, gazdă la Parlament pentru un grup de generali din SUA

Ultimele Stiri
abonare newsletter