Politică

Social democratul clujean Alexandru Cordoș: “În PSD, NU se discută despre alegeri”

Liberalii au decis, recent să meargă singuri la alegerile de anul viitor, așa încât acum analizează variante de candidaturi. Una din acestea, la prezidențiale, ar putea fi Nicolae Ciucă. Întrebat dacă ia în calcul o posibilă astfel de cursă, liderul PNL a spus, zilele trecute, că dacă i se va cere acest lucru în partid, nu va spune „nu”.

Alexandru Cordoș consideră că tema alegerilor nueste o prioritate, momentn Foto arhiva Alexandru Cordoș Alexandru Cordoș consideră că tema alegerilor nueste o prioritate, momentn Foto arhiva Alexandru Cordoș


Deputații liberali clujeni Radu Moisin și Sorin Moldovan au precizat ce anume îl recomandă pe Nicolae Ciucă și au subliniat, printre altele, că acesta ar fi o soluție pentru președinția României în contextul situației de securitate din regiune. 

Partenerii de coaliție, social democrații, spun, pe de altă parte, că în acest moment, „în PSD nu se discută despre alegeri”, altele fiind prioritățile. Întrebat cum comentează o posibilă astfel de cadidatură la prezidențiale, Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj a spus, pentru monitorulcj.ro, că preocuparea principală a Partidului Social Democrat, acum, nu este cursa electorală.
 
„Referitor la diversele declarații apărute în spațiul public cu privire la viitoarele alegeri și candidaturi pentru anul 2024, pot spune că, în acest moment, preocuparea  principală a Partidului Social Democrat, nu este cursa electorală.

Deși urmează un an greu din punct de vedere electoral, iar ,,pregătirea terenului și a strategiilor'' reprezintă o normalitate, în acest moment este prioritar  să fim exclusiv preocupați de viitorul cetățenilor.  În PSD, NU se discută despre alegeri, pentru că am avut și avem pe agendă reforme guvernamentale foarte importante, precum reforma pensiilor, legea salarizării sau renegocierea PNRR”, a declarat Alexandru Cordoș


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

Cum văd deputații PNL de Cluj posibila candidatură a lui Ciucă la prezidențiale

abonare newsletter