Național

Un polițist de 39 de ani, din Roman, s-a sinucis în timpul serviciului cu arma din dotare. Soția victimei a alertat autoritățile.

Un polițist s-a sinucis, luni, în timpul serviciului, cu arma din dotare. Potrivit anchetatorilor, polițistul a fost declarat apt la testul psihologic.

Un polițist din Roman s-a sinucis cu arma din dotare. Soția a fost cea care a alertat autoritățile/Foto: IPJ Cluj Facebook.com Un polițist din Roman s-a sinucis cu arma din dotare. Soția a fost cea care a alertat autoritățile/Foto: IPJ Cluj Facebook.com

 

 


Un poliţist în vârstă de 39 ani, din cadrul Biroului Rutier Roman, s-a sinucis, luni după-amiază, cu arma din dotare, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

 


Poliţistul era în timpul serviciului şi a venit acasă, unde s-a împuşcat cu pistolul.

Sesizarea la 112 a fost făcută de soţia victimei.


„Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era poliţist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului. Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, din data de 16 ianuarie 2017”, potrivit IPJ Neamţ.

Anchetatorii desfăşoară activităţi de cercetare la faţa locului, pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele care au dus la producerea evenimentului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un polițist din Dej s-a împușcat cu arma din dotare. A fost grav rănit!

Un ofițer din Satu Mare a fost găsit împușcat în mașină. Anchetatorii cred că este vorba de o sinucidere

abonare newsletter