Național

O mașină s-a răsturnat și a luat foc, la Caracal. Trupul carbonizat al șoferului, găsit înăutru.

Un accident grav a avut loc duminică dimineață, în Caracal. Un autoturism s-a răsturnat și a luat foc, cu șoferul înăutru.

O mașină s-a răsturnat și a luat foc, la Caracal. FOTO: stirideolt.ro O mașină s-a răsturnat și a luat foc, la Caracal. FOTO: stirideolt.ro

 

 


Eveniment tragic petrecut la Caracal, duminică, 10 martie, ora 6.30, pe Centura municipiului. O mașină s-a răsturnat, ulterior luând foc. În urma evenimentului rutier, șoferul mașinii, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Deveselu, a murit.

 


„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Centura municipiului Caracal, din județul Olt, un autoturism s-a răsturnat și a luat foc. În acesta a fost găsită o persoană decedată. La fața locului auintervenit echipaje de pompieri, pentru lichidarea incendiului”, a informat Poliția.

„Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit pe centura municipiului Caracal, la un accident rutier urmat de incendiu. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat șoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, se arată într-un comunicat al ISU Olt.


În urma evenimentului, autovehiculul a ars în totalitate. Evenimentul este cercetat de organele competente.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O mașină parcată de strada Năsăud din Cluj-Napoca a luat foc

Ultimele Stiri
abonare newsletter