Național

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, rămâne în arest la domiciliu. Decizia este definitivă.

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, rămâne în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

Incendiu devastator la pensiune Ferma Dacilor / Foto: ISU Prahova - Facebook Incendiu devastator la pensiune Ferma Dacilor / Foto: ISU Prahova - Facebook

 

 


Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, rămâne în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, decizia de vineri a Tribunalului Prahova fiind definitivă, potrivit Agerpres.ro

 


Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii de la Tribunal au respins ca nefondată contestaţia lui Dinicu faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat.

Decizia Tribunalului Prahova este definitivă.


De asemenea, Dinicu a obţinut, vineri, în instanţă, dreptul de a părăsi domiciliul, în data de 4 martie, pentru efectuarea investigaţiilor medicale necesare preschimbării permisului de conducere, şi în data de 6 martie pentru a se deplasa la sediul DRPCIV din Bucureşti în vederea preschimbării permisului de conducere.

Cornel Dinicu şi alte două persoane implicate în administrarea complexului turistic Ferma Dacilor - Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie - sunt acuzaţi de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, după ce opt persoane, respectiv cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate în urma incendiului care a izbucnit la Ferma Dacilor anul trecut, în a doua zi de Crăciun. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi rețineri în dosarul Ferma Dacilor. Angajată a primăriei din Gura Vadului, arestată preventiv.

Instanţa a rămas în pronunţare pe redeschiderea urmăririi penale în dosarul privind controlul ISU de la Ferma Dacilor

Şapte morţi în incendiul de la Ferma Dacilor din Tohani. Un minor a fost scos fără viaţă din pensiunea distrusă de flăcări.

abonare newsletter