Național

Un bărbat primește 20 de ani de închisoare pentru ca a ucis un tânăr la o petrecere! Motivul crimei: scrum de țigară pus într-un pahar cu alcool.

Un bărbat care a ucis un tânăr în timpul unei petreceri a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Motivul crimei este absurd.

Scrumul de țigară pus într-un pahar cu băuturi alcoolice, motivul unei crime / Foto: depositphotos.com Scrumul de țigară pus într-un pahar cu băuturi alcoolice, motivul unei crime / Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a fost condamnat de Tribunalul Prahova la 20 de ani de închisoare pentru omor, conflictul care a avut loc la o petrecere la care au participat mai mulţi tineri pornind de la scrumul de ţigară pus într-un pahar cu alcool.

 


Potrivit portalului instanţelor de judecată, Tribunalul Prahova l-a condamnat, luni, pe inculpatul Florin Alexandru Godin la 20 de ani de detenţie pentru infracţiunea de omor, scrie agerpres.ro. Totodată, acesta este obligat la plata unor sume reprezentând daune morale şi materiale, precum şi la plata câte unei pensii lunare de întreţinere în sumă de 316 lei/lună în favoarea a doi fraţi minori, până la majoratul acestora. Decizia nu este definitivă.

Un tânăr a fost înjunghiat mortal, în data de 3 ianuarie 2021, la o petrecere care a avut loc în comuna prahoveană Dumbrava.


Conform informaţiilor din dosar, la petrecere au participat mai mulţi bărbaţi tineri, iar la un moment dat a izbucnit un conflict în legătură cu faptul că inculpatul ar fi pus scrum de ţigară într-un pahar cu băuturi alcoolice.

Disputa a degenerat, victima a fost bătută, iar ulterior a fost înjunghiată în zona abdomenului. În urma rănilor suferite, tânărul agresat a murit.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

O tânără de 25 de ani gravidă și copilul său au murit la Maternitate în Arad. S-a deschis o anchetă.

Un bărbat din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru că a dat foc mașinii concubinei

Ultimele Stiri
abonare newsletter