Național

Copil rănit de explozia unei petarde. I-au fost amputate două degete

Un băiat de 10 ani a fost grav rănit în urma exploziei unei petarde. Copilului i-au fost amputate două degete și a fost rănit la ochi.

Copil rănit de explozia unei petarde. I-au fost amputate două degete. FOTO: monitorulcj.ro Copil rănit de explozia unei petarde. I-au fost amputate două degete. FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Un copil în vârstă de 10 ani a fost grav rănit în urma exploziei unei petarde. Poliţiştii au deschis o anchetă cu privire la incidentul care a avut loc, duminică, în comuna prahoveană Fulga.

 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a precizat luni, pentru Agerpres, că minorul a suferit amputaţie la nivelul a două degete, dar şi un traumatism ocular.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

„La faţa locului au fost găsite şi ridicate fragmente de articole pirotehnice, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili provenienţa articolelor pirotehnice şi legalitatea comercializării şi deţinerii acestora”, a informat şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Noaptea în care omul se distrează chinuind animalele. Zeci de câini s-au pierdut azi-noapte în Cluj-Napoca din cauza petardelor

Ultimele Stiri
abonare newsletter