Național

O femeie s-a aruncat de la etajul unui spital, după ce a născut. Cu câteva zile înainte semnase un acord prin care renunța la copil

O femeie de 34 de ani, care era internată la Spitalul Municipal Medgidia pentru că născuse, a murit după ce, în noaptea de joi spre vineri, s-ar fi aruncat de la etajul trei al unităţii medicale.

Femeie în spital/ Foto pixabay.com Femeie în spital/ Foto pixabay.com

 

 


O femeie de 34 de ani, care era internată la Spitalul Municipal Medgidia pentru că născuse, a murit după ce, în noaptea de joi spre vineri, s-ar fi aruncat de la etajul trei al unităţii medicale, potrivit Agerpres.

 


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că pe 2 noiembrie, în jurul orei 21:00, lucrători ai Poliţiei Municipiului Medgidia au fost sesizaţi că o persoană ar fi căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare. Ulterior, aceasta a fost declarată decedată”, se arată în comunicat.


Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului. Conform unor surse judiciare, femeia s-ar fi aruncat de la etaj în urma unei depresii. Marţi semnase un acord prin care renunţa la copil, în prezenţa unui asistent social din cadrul administraţiei locale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Gest inuman! Cadavrul unui nou-născut, abandonat într-un sac pe o plajă din Constanța

Imagini cu puternic impact emoțional! O tânără mamă şi-a abandonat bebeluşul pe câmp, cu o sticlă de lapte lângă el

Ultimele Stiri
abonare newsletter