Național

Un șofer beat criță a ucis un copil pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului. Judecătorii îl scot din arest.

Un șofer care a ucis un copil pe trecerea de pietoni când era beat criță și a fugit de la locul accidentului va fi scos din arest.

Familia unui copil ucis pe trecerea de pietoni, protest în fața Judecătoriei Oradea / Foto: ebihoreanul.ro Familia unui copil ucis pe trecerea de pietoni, protest în fața Judecătoriei Oradea / Foto: ebihoreanul.ro

 

 


Șoferul vinovat a stat patru luni în arestul Poliției și acum va fi trimis în arest la domiciliu, au decis vineri judecătorii de la Judecătoria Oradea, scrie defapt.ro.

 


Este vorba despre Alexandru Călin Buciuman care, în data de 22 iunie, a lovit cu mașina un băiat de 12 ani, Horia Chiva, care traversa trecerea de pietoni pe lângă trotinetă. În urma impactului, Buciuman a plecat de la locul faptei, însă a fost depistat de către polițiști și reținut. Victima sa a murit după aproape o lună de tratament, pe 19 iulie. 

Anterior, Alexandru Călin Buciuman a fost sancționat de polițiști de șase ori, inclusiv pentru viteză excesivă, doar în anul 2023, scrie defapt.ro, care citează bihoreanul.ro. Familia copilului ucis în accident și mai mulți orădeni au protestat sâmbătă în fața judecătoriei.


Citește mai mult pe defapt.ro.

CITEȘTE ȘI:

Șoferii beți, drogați sau fără permis care produc un accident mortal vor intra LA ÎNCHISOARE

Cum s-a petrecut accidentul mortal pe drumul Cluj-Turda? Șoferul a fost ARUNCAT din mașină

abonare newsletter