Național

O mamă, scandal cu salvamarii pentru că i-au scos copiii din valurile mării: „Copiii mei înoată cum vor!”

O mamă a pornit un scandal monstru cu salvamarii, după ce aceștia i-au scos copiii din valurile mării, când era arborat steagul roșu.

Scandal cu salvamarul pe o plajă, pornit de o mamă iresponsabilă / Foto: adevarul.ro captura video Scandal cu salvamarul pe o plajă, pornit de o mamă iresponsabilă / Foto: adevarul.ro captura video

 

 


O mamă a făcut scandal pe o plajă din Eforie Nord, după ce salvarii i-au scos copiii din mare. Aceștia erau nesupravegheați, deși pe plajă era arborat steagul roșu, scrie adevarul.ro

 


Mama s-ar fi aflat la 200 de metri distanță de copii, care ar avea vârste de mai puțin de 12 ani. Deși i-a scos copiii din valuri înainte să se întâmple ceva tragic, femeia a fost revoltată pe faptul că salvamarul ar fi țipat la cei doi copii.

„Știu exact unde sunt copiii mei. Nu contează la ce distanță erau. Eu pot să îmi las copiii unde vreau. Tu nu ai dreptul să țipi la nimeni de pe plajă. Te rog frumos să îți vezi de atribuțiile tale. Copiii mei se pot scaldă cum vor: cu capul în apă, cu picioarele deasupra, se scaldă cum vor”, a strigat mama către salvamar, mai scrie sursa citată.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O barcă în care se aflau 6 adulți și 2 copii, răsturnată în Dunăre! Era condusă de o femeie DROGATĂ

6 ore și jumătate, cu trenul de la Oradea la Cluj: „Doamne, luung e drumu' Clujului! Chiar și când ești aproape...”

Ultimele Stiri
abonare newsletter