Național

O „mamă” din Caraș-Severin și-a sugrumat copilul de un an! A fost reținută și este acuzată de omor

O femeie a fost reţinută de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, sub acuzaţia că şi-a ucis copilul în vârstă de 1 an şi 2 luni, după ce l-a sugrumat cu mâinile

Bebeluș care ține în mână pe mama lui/ Foto: pixabay.com Bebeluș care ține în mână pe mama lui/ Foto: pixabay.com

 

 


O femeie de 30 de ani a fost reţinută de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, sub acuzaţia că şi-a ucis copilul în vârstă de 1 an şi 2 luni, după ce l-a sugrumat cu mâinile.

 


„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au fost sesizaţi în cursul zilei de 6 august 2023, orele 01,00, despre faptul că în data de 05 august 2023, în jurul orelor 19,00, pe raza satului Scăiuş, com. Fârliug, din judeţul Caraş-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucţionat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul”, transmite Parchetul din Caraş-Severin.

CITEȘTE ȘI:
Fata găsită fără suflare în Mangalia, ucisă în camera de hotel. Noi detalii în cazul care i-a șocat pe anchetatori
Cadavrul unei minore de 12 ani, găsit într-un parc din Mangalia. Fetița prezenta urme de violență pe corp.

Potrivit sursei citate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus duminică reţinerea pentru 24 de ore a femeii, în legătură cu comiterea infracţiunii de violenţă în familie.


De asemenea, femeia va fi dusă în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin, cu propunere de arestare preventivă, mai menţionează sursa citată. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Crimă sadică! Tânăr omorât în plină stradă

Bărbat din Galați, ucis de câinele vecinului. O fată de 14 ani a fost atacată de același animal

abonare newsletter