Național

Cadavrul unei minore de 12 ani, găsit într-un parc din Mangalia. Fetița prezenta urme de violență pe corp.

Cadavrul unei minore de 12 ani a fost găsit, duminică, într-un parc din Mangalia. Pe corp, minora avea urme de violență.

Bandă de delimitare-avertizare/Foto: Politia Română Bandă de delimitare-avertizare/Foto: Politia Română

 

 


Duminică, 6 august, o copilă a fost găsită moartă pe o bancă a unui parc din Mangalia. Potrivit replicaonline.ro, copila ar fi fost agresată sexual. 

 


„La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

 Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, potrivit sursei citate. 


În cauză continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

UPDATE: 19:00
Tânăra găsită moartă, duminică dimineaţă, într-un parc din municipiul Mangalia a fost identificată. Poliția a reținut un suspect.


CITEȘTE ȘI: 
Fata găsită fără suflare în Mangalia, ucisă în camera de hotel. Noi detalii în cazul care i-a șocat pe anchetatori

Răsturnare de situație în cazul tinerei găsite moarte, duminică dimineață, într-un parc din municipiul Mangalia. Potrivit polițiștilor, victima de 18 ani era din județul Vaslui, iar principalul suspect în acest caz este chiar colega de cameră, de asemenea o tânără în vârstă de 18 ani.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Actul sexual cu un minor sub 16 ani va fi considerat viol, cu o singură excepție. Agresorul poate face până la 12 ani de închisoare

Copil de 7 ani, mort după ce a căzut într-un canal de irigaţii

Ultimele Stiri
abonare newsletter