Național

Fata găsită fără suflare în Mangalia, ucisă în camera de hotel. Noi detalii în cazul care i-a șocat pe anchetatori

Tânăra găsită moartă, duminică dimineaţă, într-un parc din municipiul Mangalia a fost identificată. Poliția a reținut un suspect.

Mașină de poliție cu semnalele luminoase în funcțiune/Foto: pexels.com Mașină de poliție cu semnalele luminoase în funcțiune/Foto: pexels.com

 

 


Răsturnare de situație în cazul tinerei găsite moarte, duminică dimineață, într-un parc din municipiul Mangalia. Potrivit polițiștilor, victima de 18 ani era din județul Vaslui, iar principalul suspect în acest caz este chiar colega de cameră, de asemenea o tânără în vârstă de 18 ani.

 


„În cauză au fost efectuate cercetări şi investigaţii de către poliţişti (…), iar în urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judeţul Vaslui”, potrivit IPJ Constanţa.

Crima ar fi avut loc în camera de hotel, unde cele două tinere erau cazate, în Saturn, conform replicaonline.ro Cele două fete erau colege de cameră și veniseră să muncească pe litoral. Motivul crimei ar fi fost cauzat de o cerată, în condițiile în care victima și-ar fi înșelat iubitul, iar colega ei de cameră era nevoită să mintă pentru ea. 


În cazul suspectului crimei - o altă tânără în vârstă de 18 de ani, care este considerat principalul suspect al crimei, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, ancheta derulându-se sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa

În dimineața zilei de duminică, o tânără a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia. 


„La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul”, informa, duminică dimineața, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța


În cauză au fost derulate cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cadavrul unei minore de 12 ani, găsit într-un parc din Mangalia. Fetița prezenta urme de violență pe corp.

Ultimele Stiri
abonare newsletter