Monitorul Cartierelor

Cele mai ciudate sesizări ale clujenilor: „Un vecin amenință cu un TOPOR/Și-a făcut nevoile în tobogan”

Clujenii fac zilnic sesizări pe aplicația MyCluj a Primăriei municipiului, iar unele dintre acestea pot să fie ciudate, chiar legate de amenințări cu toporul.

 

 


Un clujean a reclamat faptul că în Parcul Central se lovește cu capul de crengi, când merge cu bicicleta:

 


„Reclam faptul că în Parcul Central pe aleea unde este banda de biciclete, paralelă cu linia de tramvai, situată langa Someș, sunt multe crengi care invadeaza spațiul aerian al benzii de biciclete, fapt pentru care mă lovesc cu capul de aceste crengi. Solicit tăierea crengilor care invadează spațiul benzilor de biciclete pe toată lungimea benzilor de biciclete”, se arată în sesizare.

Altcineva a reclamat un act și mai ieșit din comun, lipsit total de bunele maniere sau bunul simț: „Cineva și-a făcut nevoile fizice în interior la tobogan.”


Incidentul s-a întâmplat într-un loc de joacă din Parcul Stadion, de lângă Cluj Arena.

Clujenii au mai sesizat că un locatar al unui bloc de pe strada Taberei are un topor, pe care l-a îndreptat amenințător spre altcineva:


„Un locatar din Bloc (...) are un topor ce l-a îndreptat amenințător spre o altă persoana!!! Vă rog să luați măsurile necesare!!! Locația: Str. Taberei, Nr. 4, Bloc C - în lateralul blocului.”

CITEȘTE ȘI:


Ce îi deranjează pe clujeni? Cele mai frecvente reclamații trimise la Primărie

 

abonare newsletter