Monitorul Cartierelor

Emil Boc, despre Baza Sportivă La Terenuri: „Firma va finaliza lucrările în termen, altfel vor intra pe lista rușinii”

Emil Boc asigură clujenii că Baza Sportivă „La Terenuri” va fi gata la finalul verii. El a menționat că nu va tolera întârzieri din partea firmei de construcții.

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a spus că Baza Sportivă „La Terenuri” va fi gata la sfârșitul acestei veri. De asemenea, Boc a spus că au existat în trecut mici probleme cu firma de construcții, însă acum lucrurile s-au reglat.

„Sunt șanse ca anul acesta să fie gata baza la terenuri. Contractul spune că la începutul lunii septembrie trebuie să fie gata. După o întârziere de început, lucrurile revin la normalitate. Am avut o discuție riguroasă și principială cu firma care se ocupă de construcție. În acest oraș nu se negociază calitatea sub nicio formă, iar dacă nu vor să intre în lista rușinii, să stea în termen. Lucrarea va fi gata până la sfârșitul verii, acum noi stăm cu ochii pe ei și vă vom informa dacă nu se țin de cuvânt. Așteptăm să vină și primăvara ca lucrările să ia amploare”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.


În luna aprilie 2020, Primăria municipiului Cluj-Napoca a semnat contractul de proiectare și execuție pentru noua Bază Sportivă „La Terenuri”, din cartierul Mănăștur. Potrivit proiectului, Baza Sportivă „La Terenuri” va avea peste 4,2 hectare de teren, cu circa 18.000 mp de spații verzi amenajate.

Baza sportivă și parcul de agrement vor cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber (tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei), amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă. Vor mai exista terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark, dar și zone de fitness.


De asemenea, baza sportivă va include o clădire multifuncțională cu parter și etaj, cu o suprafață construită de 1.210 mp (suprafață desfășurată – 1.742 mp). În această sală vor avea loc activități sportive indoor, precum squash, tenis de masă, escaladă, yoga sau aerobic. Tot în cadrul bazei sportive și parcului de agrement vor fi realizate zone de recreere pentru copii și pentru seniori, dar și un amfiteatru în aer liber, în care va exista posibilitatea amenajării unui patinoar, pe timp de iarnă.

CITEȘTE ȘI:


Contractul pentru „La Terenuri” a fost semnat! Când va fi gata cea mai modernă bază sportivă?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter