Monitorul Cartierelor

O nouă grădiniță se va deschide în cartierul Între Lacuri

O nouă grădiniță va fi deschisă de Fundația FEBE, pe strada Mureșului, din cartierul Între Lacuri.

O nouă grădiniță se va deschide în cartierul Între Lacuri O nouă grădiniță se va deschide în cartierul Între Lacuri

 

 


Astfel, fundația va deschide o grădiniță, după ce Primăria Cluj-Napoca a emis autorizația de construire pentru „amenajări interioare privind schimbarea de destinație din locuință în grădiniță și amenajări exterioare”, în data de 9 octombrie 2020.

 


O nouă grădiniță în cartierul Între Lacuri

Astfel, grădinița va funcționa pe strada Mureșului, numărul 5. Pe lângă grădiniță, se vor asigura și 4 locuri de parcare pe parcela de teren situată pe strada Mureșului, numărul 25, loc care se află în proprietatea fundației.

Aceasta ar trebui să fie terminată în 24 de luni, iar investiția de bază ajunge până la 85.000 de lei.


Fundația FEBE administrează și un cămin pentru persoane vârstnice pe lângă Parohia Reformată Între Lacuri, încă din 2019.

Încă o grădiniță Între Lacuri

Strada Mureșului din cartierul Între Lacuri se află în apropierea mai multor grădinițe din cartier, și anume grădinița „Degețica”, de pe strada Târnavelor numărul 4 și Grădinița Creștină Samariteanul, de pe strada Siretului.


În cartier mai sunt alte 5 grădinițe, plasate în diferite zone ale acestuia: Grădinița Așchiuță, Creșa Patrocle, Grădinița cu Program Prelungit „Așchiuță”, grădinița „Micul Prinț” și Creșa Vrăjitorul din Oz.

CITEȘTE ȘI:


Sete de spații verzi în Cluj! Modernizarea Lacului Gheorgheni a dat startul, clujenii iubesc să petreacă timpul în parcul reabilitat

 

 

Transport școlar pentru elevii de lângă Cluj? „Să își facă școli, creșe și grădinițe!”

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter