Monitorul Cartierelor

Nimic nu îi oprește pe șoferi să parcheze pe trotuare. Nici măcar stâlpișorii de protecție – FOTO

Lucrare de mântuială sau șoferi nesimțiți? Cum arată un trotuar din Cluj-Napoca pe care au fost montați recent stâlpișori de protecție.

Clujenii care locuiesc pe strada Horea, colt cu Mâloasă au făcut o solicitare către Primăria Cluj-Napoca pentru a li se monta stâlpișori pe trotuar. Stâlpișorii au fost montați, dar se pare că sunt prea rari și șoferii au profitat de acest lucru și se strecoară cu mașinile printre stâlpișori.

“Am făcut o solicitare administrației locale să monteze stâlpișori de protecție la colțul dintre strada Horea 5 - strada Luwig Roth (Mâloasă) - strada Racoviță. Colectivul de locatari e recunoscător și bucuros că aceștia au fost montați în scurt timp. Din păcate, între stâlpișori este suficient de mult spațiu așa încât să parcheze mașini cu șoferi care nu respectă funcția trotuarului și pietonii.
Vă rugăm să reveniți cu încă doi stâlpișori cel puțin, care să umple spațiul dintre cei existenți în prezent, așa încât mașinile să nu mai poată parca. Trecerea de la intrarea în imobil până pe strada Horea este periculoasă adesea din cauza mașinilor parcate pe trotuar și a intrării făcute (probabil fără autorizație) de către unul dintre restaurantele de la parter pe suprafața trotuarului”, i-a scris Irina Culic, primarului Emil Boc, într-o sesizare postată pe o platformă pentru sesizări și reclamații.

Ultimele Stiri
abonare newsletter