Monitorul Cartierelor

CENTRU - Traian Moşoiu, imposibil de circulat din cauza maşinilor parcate

Anumite porţiuni din strada Traian Moşoiu din centru sunt extrem de dificil de folosit din cauză că sunt parcate maşini pe ambele părţi, iar partea carosabilă se îngustează considerabil.

Problema a fost sesizată Primăriei Cluj-Napoca printr-un site pentru reclamaţii şi sesizări la adresa primarului Emil Boc. “Aş dori să fac o sesizare în legătură cu strada Traian Moşoiu. Pe această stradă, de la intersecţia cu strada Valeriu Branişte şi până la semaforul de la intersecţia cu Piaţa Cipariu nu sunt locuri de parcare marcate. Cu toate acestea, maşini se găsesc totdeauna parcate pe ambele părţi, îngustând strada de la trei benzi la una singură”, scrie un clujean în sesizare.

El cere montarea unor stâlpişori pentru remedierea problemei. “Nu s-ar putea monta măcar nişte stâlpişori din cauciuc care să demarcheze cele două sensuri de mers până la intersecţia cu strada Valeriu Branişte? Poate aşa şoferii care parchează pe acea bucată de stradă şi-ar da seama că practic blochează complet sensul de mers dinspre Piaţa Cipariu spre strada Valeriu Branişte”, mai scrie în sesizare.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter