Monitorul Cartierelor

Lacul din Gheorgheni este mizerabil și pute. Îl mai curăță cineva?

Surpriză neplăcută pentru clujenii care au decis să se plimbe în jurul Lacului Gheorgheni din Cluj-Napoca. Lacul este mizerabil, iar mirosul este insuportabil.

Lacul Gheorgheni este mizerabil/ Foto: cititor monitorulcj.ro Lacul Gheorgheni este mizerabil/ Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Clujenii sunt deranjați de aspectul Lacului Gheorgheni de mirosul urât pe care acesta îl emană. 

 


Un cititor monitorulcj.ro a sesizat reporterilor că luciul lacului are o culoare ciudată și este mizerabil, iar mirosul este insuportabil.

„Lacul Gheorgheni este mizerabil și pute. Pe ăsta îl mai curăță cineva din când în când?”, a transmis clujeanul.


Lacul Gheorgheni/ Foto: monitorulcj.ro
Lacul Gheorgheni este mizerabil/ Foto: monitorulcj.ro

Monitorulcj.ro a solicitat un punct de vedere de la reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca în legătură cu această situație, iar aceștia au transmis că vor trimite sesizarea la cei de la RADP (Regia Autonomă a Domeniului Public).

„Este un proiect de reabilitare al lacului, s-au aprobat indicatorii tehnico economici în luna septembrie anul trecut prin HCL. Până la reabilitare, măsurile sunt punctuale, încercăm să gestionăm situația!”, au transmis reprezentanții RADP.


Update, ora:15:39

„Acum am verificat situația la responsabilul de activitate. A fost și azi un coleg la inteventie pe lac, merge și mâine. Continuăm acțiunea de curățare și zilele următoare. Depunem toate eforturile să gestionăm problema semnalată”, a transmis RADP.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mii de pești morți pe lacul din Gheorgheni! „Mirosul e insuportabil” De ce au murit? VIDEO

Incredibil! Sute de pești morți în Someșul Mic, în zona Jucu de Sus. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter