FLOREȘTI

CERT Transilvania a plantat 4.000 de puieți în satul Tăuți: „Copiii noștri au sădit o pădure”

Asociatia CERT-Transilvania, împreună cu voluntarii, a reușit împădurirea unei suprafețe de teren în localitatea Tăuți, comuna Florești.

Asociatia CERT-Transilvania, împreună cu voluntarii, a reușit împădurirea unei suprafețe de teren în localitatea Tăuți, comuna Florești/ Foto: CERT Transilvania - Facebook Asociatia CERT-Transilvania, împreună cu voluntarii, a reușit împădurirea unei suprafețe de teren în localitatea Tăuți, comuna Florești/ Foto: CERT Transilvania - Facebook

 

 


Într-o singură zi, Asociația CERT-Transilvania împreună cu voluntarii a împădurit o zonă din Tăuți, comuna Florești.

 


Acțiunea a avut loc, sâmbătă, 6 aprilie, iar 4.000 de puiuți de molid și larice și-au găsit noua lor casă.

„O zi plină de verde și de oameni frumoși, pentru un Pământ mai sănătos.


A fost un eveniment special, pentru copii, o zi în care am plantat o pădure împreună, prima acțiune din această primăvară «CERT Prinde Rădăcini!»

Divizia CERT Junior a fost vedeta acestei acțiuni, tinerii noștri care se implică activ și reușesc prin puterea exemplului să ne ajute să construim un viitor mai bun. Împreună am sădit 4000 de copăcei. Copiii noștri au sădit o pădure!”, au scris cei de la CERT-Transilvania.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un Crăciun mai fericit pentru locuitorii din Apuseni! Sute de familii, vizitate de voluntarii CERT Transilvania: „Avem bătrâni cărora doar noi le-am trecut pragul”

CERT Transilvania devine „Moș Crăciun” pentru copiii din Apuseni și din centrele de plasament: „Se apropie perioada sărbătorilor și orice copil visează la un cadou”

Ultimele Stiri
abonare newsletter