FLOREȘTI

Bogdan Pivariu: „Am triplat bugetul comunei Florești în trei ani de zile”

Bogdan Pivariu a anunțat că bugetul comunei Florești s-a triplat în ultimii trei ani de zile.

Bogdan Pivariu a anunțat că bugetul comunei Florești s-a triplat în ultimii trei ani de zile.  Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu Bogdan Pivariu a anunțat că bugetul comunei Florești s-a triplat în ultimii trei ani de zile. Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Bogdan Pivariu a anunțat că bugetul comunei Florești s-a triplat în ultimii trei ani de zile, iar acest succes nu ar fi fost posibil fără efortul și profesionalizarea aparatului administrativ local.

„Am reușit această performanță odată printr-o mai bună colectare a veniturilor la nivel local, dar mai ales datorită numărului mare de proiecte depuse pe fonduri europene sau nerambursabile. Florești are acum o echipă administrativă dedicată și bine pregătită care joacă un rol esențial în gestionarea eficientă a resurselor, identificarea oportunităților de finanțare și implementarea proiectelor cu succes”, a anunțat Bogdan Pivariu


 

 


Primarul comunei Florești a mai precizat că prin această creștere a bugetului există resursele necesare pentru a rezolva nevoile comunității. 

Investițiile în educație, înființarea de școli și grădinițe moderne, digitalizarea, îmbunătățirea infrastructurii, dezvoltarea infrastructurii sportive și organizarea de evenimente devin posibile și sunt prioritare pentru a asigura un trai mai bun tuturor locuitorilor noștri. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru susținerea pe care ne-ați arătat-o în această călătorie spre dezvoltare și îmbunătățire continuă către #NoulFlorești”, a conchis Bogdan Pivariu. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Pivariu, vizită de lucru pe șantierul de pe strada Florilor: „Această investiție este crucială”

Ultimele Stiri
abonare newsletter