FLOREȘTI

A început campania de curățenie de primăvară în Florești. Pivariu: „Fiecare acțiune este un pas spre o comunitate mai curată”.

Edilul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că a început campania de curățenie de primăvară în Florești.

A început campania de curățenie de primăvară în Florești. Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu A început campania de curățenie de primăvară în Florești. Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Edilul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că a început campania de curățenie de primăvară în Florești

 


Responsabilii din primărie, alături de asistații sociali din Florești, au curățat zonele de pe Valea Gârboului, strada Răzoare și întreaga Centură de Sud până la intersecția cu Tăuțiului, iar toți sacii adunați au fost deja ridicați. 

Menținerea curățeniei spațiilor publice și implicarea în îngrijirea zonei din vecinătatea proprietăților din Florești sunt esențiale pentru a asigura un mediu curat, pentru protejarea mediului și promovarea unei vieți sănătoase pentru toți membrii comunității. 


 

 

Bogdan Pivariu: „Fiecare gest contează”

Fac un apel la fiecare dintre voi să contribuiți activ la menținerea curățeniei și la îmbunătățirea aspectului străzilor din Florești. O localitate curată nu este doar o oglindă a respectului față de noi înșine și față de natură, dar este și fundamentul unei comunități sănătoase și pline de viață”, a afirmat Bogdan Pivariu. 


Totodată, edilul comunei Florești a mai precizat că este esențial ca localnicii să fie vigilenți și să semnaleze orice act antisocial care au putea să dăuneze integrității și siguranței mediului. 

„Indiferent dacă este vorba de aruncarea neglijentă a gunoiului, de acte de vandalism sau de orice alte comportamente care contravin normelor de conviețuire civilizată, este datoria noastră să acționăm, fie prin raportarea acestora autorităților competente, fie prin inițiative proprii de remediere. 


Împreună ne putem asigura că Floreștiul devine un model de curățenie, ordine și respect reciproc. Fiecare gest contează, fiecare acțiune este un pas spre o comunitate mai curată și mai sigură”, a conchis Bogdan Pivariu. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Începe curățenia de primăvară în Florești. Când are loc campania de colectare a deșeurilor vegetale?

Ultimele Stiri
abonare newsletter