FLOREȘTI

Cursele autobuzului M21, deviate. Se lucrează la o conductă de gaze.

Cursele liniei de autobuz M21, care circulă prin Florești, vor fi deviate, anunță Primăria.

Cursele liniei de autobuz M21, care circulă prin Florești, vor fi deviate, anunță Primăria/  Foto: Emil Boc - Facebook Cursele liniei de autobuz M21, care circulă prin Florești, vor fi deviate, anunță Primăria/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Compania de Transport în Comun (CTP) Cluj-Napoca a anunțat că la solicitarea Primăriei Florești, joi, 22 februarie, între orele 8:30-18:00, linia M 21  va circula pe traseu deviat spre Florești din Str. A. Iancu pe Str. Cetății – B-dul Eroilor – B-dul Cetatea Fetei din cauza lucrărilor rămase de efectuat la noua conductă de gaze naturale. 

 


De asemenea, se desființează provizoriu, stația Poligonului V și se înființează stația suplimentară de pe traseul liniei M 26, Someșului. Pe sensul spre Cluj-Napoca traseul ramane nemodificat. 

„La sensul spre Cluj-Napoca, M21 va circula cu ieșire pe Muncitorilor spre DN1, nemodificat, cu stația temporară «Someșului». La sensul dinspre Cluj-Napoca va circula pe la intersecția semaforizată cu strada Cetății. Vă rugăm folosiți stațiile CTP din vecinătate pe parcursul zilei”, se arată în mesajul transmis. 


Articol realizat de Andrei NARIȚA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Simplificarea serviciilor publice, prin lansarea platformei Florești Digital. Primarul Bogdan Pivariu: „Reduce timpul de așteptare al cetățenilor și oferă acces facil la serviciile publice”.

12 milioane de lei pentru realizarea canalizării în Tăuți. Pivariu: „Avem un angajament față de comunitatea din Florești”

Ultimele Stiri
abonare newsletter