FLOREȘTI

Drum extins la două benzi și noi sensuri giratorii, în urma lucrărilor de lărgire a pasajului de la Centura de Nord din Florești

În comuna Florești au început lucrările de extindere și sistematizare a pasajului peste baraj din zona Centurii de Nord.

Au început lucrările de extindere a pasajului din centura de nord a Floreștiului/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com Au început lucrările de extindere a pasajului din centura de nord a Floreștiului/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

 

 


Primăria Florești a anunțat, miercuri, începerea lucrărilor de lărgire a pasajului de la Centura de Nord, un proiect așteptat de floreșteni și clujeni deopotrivă. 

 


„Au început lucrările de lărgire și sitematizare la pasajul peste baraj!

Lucrări de extindere a pasajului din Centura de Nord Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

Lucrările vizează soluționarea blocajelor și îmbunătățirea traficului din această zonă”, a notat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu. 


Proiectul include lărgirea carosabilului și amenajarea a două sensuri giratorii de o parte și alta a barajului.

Astfel, sunt prevăzute amenajarea suprafeței carosabile (300 mp), a trotuarelor pentru pietoni (150mp), a zonelor de trecere (150 mp) și a unui spațiu verde pe o suprafață de 20 mp. 


Proiectul care va facilita circulația din zona Centurii de Nord face parte dintr-o serie mai amplă de proiecte implementate cu scopul de optimizare a traficului din Florești.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Străzi sigure în Florești, în urma proiectului de modernizare a iluminatului public. Primarul Pivariu: „Investițiile au sporit siguranța și confortul cetățenilor”

Boc: „Centura Florești-Grigorescu distruge calitatea vieții”

abonare newsletter