Externe

Vladimir Putin vrea întărirea armatei și organizațiilor de securitate

În urma realegerii sale, Vladimir Putin a anunţat consolidarea în continuare a organizaţiilor militare şi de securitate.

Vladimir Putin vrea întărirea armatei și organizațiilor de securitate. Sursă foto: Captură ecran/ Youtube- Sky News Vladimir Putin vrea întărirea armatei și organizațiilor de securitate. Sursă foto: Captură ecran/ Youtube- Sky News

 

 


În urma realegerii sale, preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat consolidarea în continuare a organizaţiilor militare şi de securitate, relatează miercuri DPA.

„Desigur, astăzi - şi mai ales astăzi - consolidarea capacităţii de apărare şi a securităţii statului rus este deosebit de importantă”, a declarat Putin agenţiei de ştiri de stat TASS la o întâlnire cu liderii grupurilor parlamentare, scrie Agerpres.ro. 

El a portretizat încă o dată Ucraina, pe care a atacat-o, ca pe un agresor şi a declarat că poporul rus nu va fi intimidat.

Referindu-se la intensificarea bombardamentelor asupra regiunilor ruseşti de la frontiera cu Ucraina, Putin a spus că inamicul obţine exact opusul a ceea ce intenţionează prin acţiunile sale. Au existat victime de partea rusă, dar acestea sunt mici în comparaţie cu numărul victimelor şi amploarea distrugerilor pe care Rusia le-a provocat Ucrainei.

Deşi a făcut apel de la Moscova la curajul propriului popor, Putin nu a vizitat niciodată frontul de când a început războiul, în urmă cu mai bine de doi ani. În schimb, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut numeroase vizite pe front. De asemenea, Putin a stat recent departe de regiunile ruseşti care au fost atacate. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vladimir Putin, reales în alegerile prezidențiale, promite o Rusie care nu se va lăsa „intimidată”

Ultimele Stiri
abonare newsletter