Externe

Autocar românesc, implicat într-un accident rutier în Bulgaria. Zece oameni au fost răniți.

Zece persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, produs la Ruse, în Bulgaria, în care au fost implicate un autobuz înmatriculat în România și un camion.

Accident grav în Bulgaria, cu un autocar înmatriculat în România/Foto: Diana Russinova Facebook.com Accident grav în Bulgaria, cu un autocar înmatriculat în România/Foto: Diana Russinova Facebook.com

 

 


Un accident grav a avut loc în Bulgaria, marți, cu un autocar înmatriculat în România și care a intrat într-un camion și a ieșit de pe șosea. Potrivit primelor informații, cel puțin zece persoane au fost rănite, potrivit Novinite, citat de Hotnews.ro

 


Accidentul a avut loc în jurul orei 12.20, pe șoseaua Ruse - Byala din zona Borovo, unde un autobuz înmatriculat în România și care transporta turiști s-a ciocnit cu un camion din Turcia. Accidentul s-ar fi produs după ce șoferul de 36 de ani al autobuzului care se îndrepta spre Byala a virat spre stânga, moment în care s-a ciocnit cu un camion din Turcia condus de un șofer în vârstă de 50 de ani care se deplasa în sens opus.

Incidentul rutier, în urma căruia zece persoane au fost spitalizate, a fost semnalat și de Diana Russinova, președinta Centrului European pentru Politici de Transport în cadrul Camerei de Comerț SUA-Bulgaria.


De asemenea, alți pasageri au primit îngrijiri medicale la fața locului. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patru români au murit în accidentul din Veneția în care un autocar a căzut în gol și a luat foc. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter