Externe

Scene violente în Turcia. Patronul clubului Ankaragucu l-a lovit cu pumnul în față pe arbitrul meciului cu Rizespor - VIDEO

Partida dintre Rizespor și Ankaragucu, scor 1-1, din etapa a 15-a din campionatul Turciei, a avut un final neașteptat. Patronul clubului Ankaragucu a sărit la bătaie și l-a lovit pe arbitru.

Bătaie la un meci de fotbal din Turcia/ Foto: captură ecran video @mercatosphera - Twitter Bătaie la un meci de fotbal din Turcia/ Foto: captură ecran video @mercatosphera - Twitter

 

 


Ankaragucu a reușit să remizeze cu Rizespor, 1-1. Olimpiu Moruțan a fost cel care a înscris unul dintre cele două goluri ale meciului, în minutul 14.

 


Olimpiu Moruțan a deschis scorul în minutul 14, pentru Ankaragucu, însă în minutul 50, echipa românului a rămas în inferioritate din cauza cartonașului roșu pe care Ali Sowe l-a primit.

Finalul meciului a fost unul plin de evenimente, Topcu de la oaspeți a fost eliminat în minutul 90+5, iar Rizespor a restabilit egalitatea pe tabelă două minute mai târziu.


Asta nu este tot, imediat după fluierul final, președintele clubului la care Olimpiu Moruțan este legitimat l-a luat la bătaie pe arbitrul partidei.

Căzut la pământ, arbitrul s-a ghemuit pentru a se apăra, dar a primit, în busculada creată, mai multe lovituri la faţă, aplicate de cel puţin doi bărbaţi, după toate probabilităţile suporteri ai echipei locale.


Conform presei turce, Halil Umut Meler, cu ochiul stâng tumefiat, a fost evacuat cu ajutorul poliţiei şi a fost transportat la spital.

Ministrul de Interne, Ali Yerlikaya, a anunţat pe reţeaua de socializare X arestarea celor trei bărbaţi, între care preşedintele clubului Ankaragucu.


„Măsurile pe care le vom lua vor fi foarte dur3”

Mehmet Buyukeksi, președintele Federației de Fotbal din Turcia, a oferit o primă reacție după scandalul petrecut la meciul dintre Ankaragucu și Rizespor. Conducătorul Federației de Fotbal din Turcia a transmis că vor fi luate măsuri dure și toți cei implicați vor fi vizați de sancțiuni.

„Eram într-o întâlnire la Riva. Cum am auzit despre acest incident, am chemat conducerea Federației pentru o ședință de urgență. Toți cei care se iau de arbitri cu fiecare ocazie și nu iau în considerare unde se poate ajunge cu această situație trebuie să se gândească foarte bine la ceea ce s-a întâmplat în această seară.
Conducătorii cluburilor și suporterii trebuie să se gândească foarte bine. Toată lumea trebuie să vadă ceea ce s-a întâmplat și să se gândească foarte bine. Fotbalul turc a primit un pumn rușinos în seara asta. Toți cei implicați vor plăti.
Nimeni nu îi poate face așa ceva unei persoane, mai ales unui arbitru. Măsurile pe care le vom lua vor fi foarte dure. Arbitrii nu trebuie învinovățiți pentru incompetența altora”, a anunțat președintele Federației de Fotbal din Turcia, Mehmet Buyukeksi, conform fanatik.com.tr.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Uniți sub tricolor”. Imagini halucinante cu bătaia românilor la meciul cu Andorra!

Bărbat, reținut de polițiști după „ploaia de pumni” de la meciul de juniori CFR – „U” Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter