Electric Castle

Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! Festivalierii au continuat distracția în ciuda vremii capricioase - VIDEO

„Singing in the rain”, varianta de Bonțida: ploaia nu a întârziat să apară încă din prima zi de Electric Castle. Festivalierii nu au lăsat vremea să le curme entuziasmul și au continuat distracția până dimineața.

Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! FOTO: Organizatori Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! FOTO: Organizatori

 

 


 

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, a fost primit din nou cu ploaie în acest an. Cu toate acestea, pasionații muzicii și petrecerii nu au lăsat această situație să le strice distracția. Unii dintre participanții la Electric Castle chiar s-au filmat dansând în ploaie și au postat filmările pe rețelele de socializare.


 

Din momentul în care prima picătură de ploaie a căzut, atmosfera de la Electric Castle s-a umplut de farmecul caracteristic și, în ciuda ploii, entuziasmul nu s-a diminuat nicio clipă. Spiritul pozitiv și voia bună i-au unit pe toți cei prezenți. Imagini împărtășite pe rețelele de socialilzare au captat momentul în care unii festivalieri au ales să se bucure la maxim de vremea inedită, arătându-și talentul la dans chiar sub ploaia torențială.


Festivalul Electric Castle nu încetează să surprindă, și în ciuda ploii, este o ocazie unică pentru mii de oameni să se conecteze prin muzică și să împărtășească amintiri de neuitat. În spiritul său inconfundabil, evenimentul rămâne un punct de referință pentru pasionații de muzică și petrecere din România.

Prognoza meteo pentru Bonțida, în acest weekend

Joi, 20 iulie: Cerul va fi parțial înnorat dimineața, iar după-amiaza sunt prognozate furtuni. În cea mai mare parte a zilei, însă, vremea va fi călduroasă, iar vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor ajunge în jurul valorii de 29°C. Probabilitatea de ploaie este de 80%. Umiditatea va fi de aproximativ 56%.


În timpul nopții de joi, temperaturile vor scădea la aproximativ 15°C. Cerul va fi senin, însă umiditatea va crește la 77%.

Vineri, 21 iulie: Ziua va fi însorită, cu temperaturi maxime ce nu vor depăși 30°C. Cerul va fi senin dimineața, iar în a doua parte a zilei vor apărea câțiva nori. Șansele de ploaie pe parcursul zilei vor fi de doar 19%, iar umiditatea din aer va fi de aproximativ 54%.


În timpul nopții de vineri, temperaturile vor scădea la aproximativ 18°C. Cerul va fi parțial înnorat, iar șansele de ploaie vor crește, ajungând la 80%. Umiditatea va fi de aproximativ 74%.

Sâmbătă, 22 iulie: Dimineața, cerul va fi acoperit de nori, iar la primele ore ale dimineții sunt prognozate ploi și furtuni. Probabilitatea de ploaie va fi de 72%. Cerul va fi parțial înnorat și în a doua parte a zilei. Temperaturile maxime vor atinge 29°C, iar vântul va sufla cu o viteză de aproximativ 16 km/h. Umiditatea va fi de aproximativ 67%. 

În timpul nopții de sâmbătă, temperaturile vor scădea la aproximativ 16°C. Cerul va fi înnorat, iar șansele de ploaie vor fi ridicate, ajungând la 80%. Umiditatea va fi de aproximativ 79%.

Duminică, 23 iulie: Dimineața va începe cu o ploaie ușoară, însă aceasta va înceta devreme, iar în a doua parte a zilei cerul va fi predominant senin. Temperaturile maxime vor ajunge la 28°C, iar șansele de ploaie vor fi de aproximativ 74%. Umiditatea va fi de aproximativ 61%.

În timpul nopții de duminică, temperaturile vor scădea la aproximativ 15°C. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va sufla slab. Umiditatea va fi de aproximativ 73%. 

Acestea sunt prognozele meteo pentru zilele menționate, dar rețineți că acestea pot suferi modificări, deci este recomandat să urmăriți actualizările periodice pentru a vă pregăti corespunzător.

Festivalul Electric Castle și istoria sa „ploioasă”

Electric Castle, celebrul festival muzical organizat în Bonțida, a devenit sinonim cu ploaia de-a lungul edițiilor sale anterioare, mai ales înainte de pandemie. În ciuda schimbării datei de desfășurare din iunie în iulie, în speranța unei vremi mai bune, festivalul a continuat să atragă averse de ploaie.

Există și o legendă care învăluie festivalul: vinovat pentru aceste ploi ar fi un ansamblu monumental amplasat pe o colină din Tăușeni, un sat învecinat cu Bonțida și parte a aceleiași comune. Se spune că acest lucru explică descărcările electrice frecvente din zonă, după 30 de ani de secetă și ploi sporadice.

Cu toate acestea, ploaia și noroiul nu au curmat niciodată buna dispoziție a festivalierilor, care, cu cizme de cauciuc în picioare și cu pelerinele de ploiae, dansau și cântau până dimineața.

Vremea de la festival a devenit rapid un motiv de glume pe Facebook, unde circulă deja zeci de fotografii cu mesaje amuzante. „Donează și tu pentru sinistrații Electric Castle” sau „S-a deschis sezonul la crap. Balta Bonțida”. Pentru a le arăta celor de acasă cât de bine se distrează, unii s-au rostogolit chiar în noroi, capturându-și momentele pline de distracție.

Monitorul de Cluj vă oferă zilnic prognoza meteo pentru localitatea Bonțida, dar și cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea la Electric Castle? Va fi soare sau revin ploile „legendare” de altădată?

Ultimele Stiri
abonare newsletter