Educație

EXCLUSIV. ELEVII din clasele primare, singurii care revin FIZIC la ȘCOALĂ în Cluj-Napoca de luni

Cluj-Napoca este în continuare în scenariu roșu, motiv pentru care doar elevii din clasele primare vor reveni fizic la școală.

 

 


De luni, 8 februarie, doar elevii din clasele primare se vor întoarce fizic în bănci. Directorii mai multor școli și licee din Cluj-Napoca au anunțat decizia pe grupurile interne.

 


„Bună ziua tuturor! Acum câteva momente s-a încheiat video conferința cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în urma informațiilor primite vă transmitem următoarele: Municipiul Cluj-Napoca este în scenariul roșu, acest lucru înseamnă că din 8 februarie revin la școală doar clasele de nivel primar. Ne pare foarte rău pentru liceeni că  nu se pot întoarce de luni. Sperăm din suflet să scadă rata de infectare și să revină cât mai repede și ei. O zi bună”, a transmis Laura Sebok, director Liceul Teologic Adventist „Maranatha”, pe grupul intern.

ISJ încă așteaptă datele de la DSP

Amalia Gurzău, Inspector Școlar pentru relația cu presa, nu a confirmat, dar nici nu a dorit să infirme informația.


„Noi suntem în așteptarea unor prevederi descentralizate pentru aplicarea unui scenariu  sau altul. Decizia finală o vom cunoaște după ce vom primi datele din partea DSP pentru fiecare UAT. A fost o discuție de principiu cu directorii pe care am avut-o prin video-conferință.”, a transmis Amalia Gurzău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter