Educație

TOATE unitățile de învățământ din Gherla în scenariul ROȘU

Toate unitățile de învățământ din Gherla vor trece pe scenariul roșu, din cauza incidenței înregistrate la mia de locuitori.

toate-unitatile-de-invatamant-din-gherla-in-scenariul-rosu toate-unitatile-de-invatamant-din-gherla-in-scenariul-rosu

În Municipiul Gherla, toate unitățile de învățământ vor trece la scenariul 3 de funcționare, începând din 16 octombrie, din cauza incidenței înregistrate la mia de locuitori, a anunțat astăzi, Prefectul Mircea Abrudean.

Toate unitățile de învățământ din Gherla își vor desfășura cursurile exclusiv online, din cauza incidenței înregistrate  4,24/1000 de locuitori.


De asemenea, va fi obligatoriu la Gherla purtarea măștii peste nas și gură în toate spațiile publice, de căte toate persoanele și copiii peste 5 ani.

Cele trei scenarii:

scenariul 1 – participare zilnică, față în față, a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.


scenariul 2- participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a opta și a douăsprezecea, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea prin rotație – una sau două săptămâni -  a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu.
scenariul 3- participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități online.

CITEȘTE ȘI:


Liceul cu Program Sportiv trece în scenariul ROȘU, după ce trei elevi s-au infectat cu COVID19

 

Școlile trec pe SCENARIUL 3 din cauza numărului de cazuri de COVID19 înregistrate la Cluj. Copiii vor face cursuri EXCLUSIV online

Ultimele Stiri
abonare newsletter